THE BEST AD INSIDE

Followers

GIVE A SPECIAL GIFT TO SOMEONE SPECIAL..click here

Saturday, 3 January 2015

BW5202 - SISTEM PEMULIHAN AIR BIO-AKTIF BEYOND WATER

 
BW5202 - SISTEM PEMULIHAN AIR BIO-AKTIF BEYOND WATER

PENAPIS AIR NO 1 DI MALAYSIA


 
Memandangkan pengambilan air yang menyihatkan dan bersih adalah keperluan penting demi kesihatan yang baik, dengan BEYOND WATER , kini anda mampu memperolehi sumber Air Hidup Semula Jadi di kediaman mahupun pejabat anda!

Kepentingan pengambilan air minum menyihatkan yang tulen, semula jadi dan bertenaga

Terdapat banyak sistem rawatan air di pasaran. Kebanyakannya dari variasi penapis yang lebih kurang sama dan kesemuanya mendakwa dapat menyingkirkan sedimen, mineral dan bahan yang mungkin berbahaya dalam minuman anda secara efektif. Namun, matlamat sistem penapisan, penulenan dan pengaktifan luar biasa seperti BEYOND WATER bukan sekadar menyingkirkan bendasing dan pencemar merbahaya secara mudah tetapi untuk membekalkan air minuman yang tulen, semula jadi dan menyihatkan.
 
BEYOND WATER terdiri daripada 7 kebuk yang mengandungi medium penapisan handalan yang berkesan menyingkirkan spektrum terluas air tercemar berbahaya, mengurangkan saiz gugusan molekul air dengan sinar inframerah jauh dan memagnetkan air bagi menstabil molekul air untuk kesihatan yang lebih baik.

Dengan rekaan serba baru yang tirus, BEYOND WATER model generasi kedua ini tersedia dengan ciri-ciri yang lebih dipertingkatkan untuk memberikan lebih banyak kebaikan termasuklah penggunaan Bebola Anti-Bakteria Nano Perak termaju yang meningkatkan penyingkiran mikroorganisma dan bakteria dari air serta tambahan Bebola Seramik Alkali Kalsium yang membantu mengawal pH air dan seterusnya meningkatkan kandungan mineral di dalam air.
 
Air Hidup Semula Jadi Beyond Water™ dihasilkan dengan memulihkan air melalui 13 medium penapisan, penulenan dan pengaktifan serta pemagnetan peringkat akhir, lantas memberikan anda peluang menakjubkan untuk meningkatkan kesihatan.

berminat ? whatsapp 0123084506 zura


 penapis air Zhulian ada 7 kebuk (silinder)
 
 kebuk dlm bentuk trasparent memudahkan kite lihat sisa2 yg melekat dan apa benda yg menapis air kite hari2..
 
 system air dari bwh ke atas , memboleh kan sisa2 ditapis dgn lebih baik
 
 
 lihat la betapa berkarat nye air yg kite minum selama ni .. sangup ke kite tgk anak2 dan keluarga kite teguk air cmni hari?

kalau 1bulan cmtuh , kalau 1tahun ?? bayang kan cmner keadaan bdn anak2 dan keluarga kite ... tu psl banyak penyakit skng ni , cz air iaitu SUMBER paling penting badan kite dah tercemar..btl x?

then sampai bile kite nak beli air? byg kan 1 tong kite ambik tu dlm rm 2.50 sekali beli (beli air kt mesin tu).. kalau hari2 dan bertahun2 dah bape RM la agak2 nye tu ?

 
 
 telah diiktiraf oleh International Water Quality Control
 
 Now days PENAPIS AIR bukan hanya penting, tapi dah jadi KEPENTINGAN dan KEMESTIAN di setiap rumah.


 
 
HARGA JUALAN : RM  3,455.00
 
nak harga murah ???? dan boleh bayar 2kali .... whatsapp 0123084506
 
 
 
Glitter Graphics

Wednesday, 24 December 2014

TAMARA COCO

 
Assalamualaikum sume ..
 
ini la produk baru dari FB.. TAMARA COCO 
 
rasanyanye sgt2 sedap, rasa coco asli .. lgplak di tmbah ngn KURMA .. sgt le sedap rasanye .. 
 
ni permulaan nye fmily FB dh boikot minuman choc yg glamor tu sjk2 kes di Syria.. phtu plak minuman choc tu naik hrga , lg laaaa fmily FB x beli ... FB dan anak2 dh le sgt suke minuman berasaskan choc .. nk minum vico/oligo or sebagainye x kene ngn tekak , cm something kekurangan .. 
 
so kebtlan nmpak kwn FB yg dok johor dok promot TAMARA COCO ni, bile tny kwn kt kl ni dia ada jual .. terus la FB try 1pek, memula bukak tu saje try letak gula dan susu .. umakaiiiiiiiiiii maneh nye, so bile cwn ke 2 xbubuh dah sume tu .. WALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhh sgt2 sedap rasanye.. 
 
until now, dh dkt 3bln FB dan fmily minum TAMARA COCO ni, yg penting xde lg sembelit .. kalau minum air choc 1 lg tu sure 1hari leh minum 1x je if not sure sembelit.. 
 
ada dlm bentuk pek besar (900grm) dan jgk sachet (20pek kcik)
 
 
 
 
 
KHASIAT : 
 
anti stress - anti oksidan
anti penuaan - anti peradangan
penjagaan kulit
masalah anemia
kesihatan jantung
merangsang minda
menguatkan tulang
tumbesaran kanak - kanak
banyakkan susu ibu
kawal tekanan darah
mengelak sembelit (terbukti)

 
harga = RM 21.00 sahaja ..
 
kalau 1pek + kos pos hanya rm30.00 sahaja
 
cod area cheras
 
whatsapp 0123084506 tuk order ye.
 
 
 
Glitter Graphics

Monday, 1 December 2014

KENAPA PHYTOSCIENCE

 
 
As Salam semua,

ni antara sebab kenapa anda harus pilih PhytoScience Bizz Networking sebagai usaha tuk ubah kehidupan anda..

semua org boleh join.. ...

nak jadi bizz partner saya? whatsap 0123084506 zura


‪#‎teamaizulynda‬
‪#‎bizzkaaching‬
‪#‎sideincom‬
‪#‎nakduit
 
 
 
 
** Setiap apa sahaja rezeki yg kite harapkan , pastikan kite ingt DIA sentiasa.. itu paling penting.
(nasihat untuk diri sdiri jgk)
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 27 November 2014

BIZZ KAACHING | INCOME

 
Assalamualaikum sume..
 
sory ye , bz benor ngn nk menjawap wasap2 dari kwn2 yg join bizz kaaching, ngn customer mwk lg.. letih jari2 FB ni ha..
 
meh jling2 skit income bizz partner FB sorg ni .. nampakkkkkkkkkkkk.. bulat kan mata anda.. ni bkn mustahil tau , kalau u rajin u dpt .. x kire le u org baru sekali pun.. u leh pintas income org yg dh otai dr u jgk .. ni bkn MLM ni MVM ..
 
 
and uols leh baca kt Facebook MAN KAJANG , designer terkenal tu psl jutawan stemcell ni .. dan beliau seorg wanita .. so ia nye bukan mustahil tuk beranak duit with this company ..
 
 
 
jgn takut2 nak mulakan langkah baru , modal sekali seumur hidp ..
 
whatsapp 0123084506 zura ..
 
sy akan bantu anda dari A-Z
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 20 November 2014

INCOME BERGANDA2 | PENDEKKAN TEMPOH HUTANG ANDA ... NAK TAU CARA ???

 
Assalamualaikum sume..
 
lama x update blog business FB ni kan ? sory ye..
 
ni ha nak share dgn uols sume , business online paiing aktif kt MSIA skang ni .. ramai surirumah, student yg join, yg bekerjaya pun ramai sgt2 yg join cz masing2 nak crik sideincome .. ada jgk yg terjebak smp jd income tetap :P
 
nowdays x yah cite la kan, sume benda naik.. start dari minyak kete naik, sure sume barang akan berjangkit .. nak plak thn dpn akan start GST pulakkkk.. patut la ramai benor yg wat sideincome skng ni..
 
nak buat keje part time, kne korbankan masa dan weekend pulakkan.. cm FB la, dh ada anak2 ni nak2 plak ai pempuan , kalau dok kejeeee je sapa plak nak jaga rumah tui dak ? xkan plak nak harapkan suami FB pulak, gaji en somi pun xde la tinggi mane, tp kalau dh nama nye duduk kt KL mmg dua2 kene kerja.. so nak x nak, FB kne pk something tuk bantu family..dah la FB ni kuat soping ahakssssss...
 
b4 ni FB mmg ada join 1 2 MLM phtu non hadoooo, dh le team xmembantu langsung, kne plakkk attand kelas2 waaaaaaaa .. en somi x suke sume tu..
 
TAPIII sejak kenal business KAACHING aka #teamaizulynda ni, FB jd bersemangat .. team2 plak mmg ramai suri rumah and student, dan yg penting team sgt2 membantu, xde pangkat apa pun dlm team.. sume sama, income yg baru leh lebih dr yg dh join lama haaaa.. kalau u rajin , u masyuk even yg dh lama join tu join dlu dr u .. agak2 uols paham x?
 
bizz ni salah 1 teknik business online dari syarikat Phytosciense.
 
Ramai artis2 join bizz ni, UMMI AIDA adalah duta syarikat/produk stemcell .. artis yg join baru2 ni ARJA (alaaa pelakon encem dlm MISI KUZA tu), AWIE.. pemberita tu lupe plak nama dia..
 
so bizz ni bukn omongan kosong je tau (wahhh cakap indonesia gituwwww), ramai dh merasainye, nnt FB share kan income2 ye.. for now i share yg ni dlu ...
 
tuk start the business, ada 3 pakej .. as below:
 

 
  anda akan dpt 1 ID dan wesite , so leh tgk le daily income uols dlm tu ..

 
untuk plan/pakej paling murah SILVER RM275 sahaja
.. kalau jd ahli , company akan anta 2pax stemcell , ikut suke la nak jual ke nak mkn sdiri ..
 
anda cume perlu taja/crik 2 org SAHAJA... haa sahaja je ols , kalau bizz lain selagi idup laaaa nak kne crik org kan kan kan ... yg ni 2org sahaja... so uols akan dpt income cm kt bwh ni ..


 
means akan dpt rm250 (cm dlm gamba) kalau uols dpt 2org ( cth A dan B), kalau uols dpt lebih ? kalau dpt lebih dr 2org , yg lebih2 tu akan join bwh A dan B la.. TAPIIIIIIIIIIII di sebabkan uols yg carik , maka uols akan dpt income sponser (rm100 tu) yg A dan B akan dpt rm50 income pairing sahaja.. gitu la seterusnya...
 
sama jgkla pakej GOLD RM1652.00
 
 
RM1500.00 is bonus uols dpt if dpt msukkan 2org ..
 
 
 
Pakej MOBILE as below :
 
 
 
haaa yg penting cume 2org sahaja, kalau rajin crik lg .. so banyak lg uols dpt..
 
permulaan langkah bg sesetgh org adalah susah, tp bile dh dpt melangkah.. entah2 terus berlari .. cm baby baru lahir la, bkn terus leh berlari ..tui dak ???
 
ni lebih kurg cm simpnan jgk la, uols msuk then duit akan beranak2 ...
 
team mmg sgt2 membantu, kami ada 1 group wasap.. so apa2 yg xtau or kemusykila leh terus tny psl leader .. haaa nk habaq leader muda tauuuuu .. :P
 
 
wasaap laju2 0123084506 zura..
 
 
 
kat bawh ni adalah bonus2 yg bakal dimiliki .. nak ?? kalau nak meh join...
 
 
 *** akan bersambung lg tau ...
 
 
Glitter Graphics

STEMCELL | KELEBIHAN & FUNGI

 
Assalamualaikum sume..
 
uols sure tau psl STEMCELL ni kan?
 
 
 
SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

~ Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan
menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak
mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan
sel-sel kulit badan.

~ Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila
kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin
banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu
memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak
mempercepatkan kerosakan kulit.

~ Mengembalikan Tenaga & Stamina
Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik,
agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada
setiap pagi.

~ Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang
merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan
nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat
meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan
oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya
ingatan dan kejelasan mental.

~ Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

Hanya 15 Saat Untuk Diminum (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)

Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi
masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun
terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri
 
 
KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.

- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit...


- Menghapuskan jerawat dan parut.

- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit

- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal

- Menghilangkan masalah minyak berlebihan

- Melembapkan dan menganjalkan kulit.

- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan

- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen

- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
 
 
 
KELEBIHAN TERAPI STEM CELL BAGI PENYAKIT KRONIK.

Anda mungkin tidak menyedari bahawa telahpun banyak permintaan dalam merawat penyakit dengan menggunakan stem sel. Antara manfaat yang diperolehi dalam merawat penyakit dengan stem Cell:

Parkinson’s kencing manis osteoartritis rheumatoid artritis mangsa kebakaran penyakit yang melibatkan kardiovaskular (jantung) Alzheimer’s anemia kanser ekzema leukemia darah tinggi kerosakan organ hati kanser prostat stroke penglihatan yang kabur gaut thalassemia kolesterol tiroid asma kecacatan saraf tunjang migrain insomnia sakit lutut/sendi resdung dan banyak lagi
 
 
 
wassap 0123084506
 
HARGA = RM 250.00
 
wassap untuk harga pengsan ye... :P
 
 
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 13 November 2014

DOUBLE STEMCELL




ASSALAMUALAIKUM SUME.. 

nak share dgn uols produk terbaik ni .. 

jom try .. kalau serasi leh beli lagiii ... tapi jgn terkejut , kalau dh hari2 makan ... muke akan glowing2 like retis uols... 

kalau dh suke, leh jd ahli ... hrga mengancam jiwa (tuk yg jd ahli je tauuu).



 patut la Pn Sri Ummi Aida cun melecun smp skng ..





HARGA = RM250 (14 sachet) 


MAHALLL ?????

bisa di atur... wasap la diri ku lelaju kalau nak hrga meletop terbabommm... 

tp kalau nk lg meletop, jadi ahli terus uolsssss.. untung 


Glitter Graphics

NUFF IS HERE