THE BEST AD INSIDE

Followers

GIVE A SPECIAL GIFT TO SOMEONE SPECIAL..click here

Monday, 6 June 2016

Kopi Arabika Tongkat Ali & Ginseng






Kopi Arabika Tongkat Ali & Ginseng


Mencegah kerapuhan tulang
Menghilangkan bisa tulang
Membuang angina dlm badan
Meningkatkan kesuburan
Mengimbangkan hormon
Memperbanyak sperma
Memberi tenaga
Anti tumor

Harga :

SM : RM25.20 (pasaran) / RM21.20 (ahli)

SS : RM28.00 (pasaran) / RM24.38 (ahli)


whatsapp 0123084506 untuk order ye :)

Glitter Graphics

Kopi Arabika Kacip Fatimah & Manjakani





Kopi Arabika Kacip Fatimah & Manjakani

~~ Langsingkan badan 

~~ Bantu kawal kitaran haid 
~~ Halus dan tegangkan kulit 
~~ Mengatasi masalah keputihan 
~~ Lancarkan sistem penghadaman 
~~ Buang angin & gatal-gatal badan 
~~ Pecahkan lemak di pinggang 
~~ Sihatkan rahim wanita (selepas bersalin)


●●●Ekstrak Kopi Arabika, Krimer Tanpa Lemak, 
Gula, Ekstrak Kacip Fatimah & Ekstrak Manjakani



Harga :

 

SM : RM25.20 (pasaran) / RM21.20 (ahli)

SS : RM28.00 (pasaran) / RM24.38 (ahli)


whatsapp 0123084506 untuk order ye :)

Glitter Graphics

Thursday, 11 February 2016

HANDPHONE SAMSUNG


.
Assalamualaikum .. 

yg ni plak FB update yg SAMSUNG pulak ye.. ada lg sebenarnye, cume xlarat nak update hehehheeh .. kalau nak tau bnyk lg , pls whatsapp ye..

harga as per below ye.. and it FULL SET






warrenty pun ada sekali tertulis ye.. 

cepat2 whatsapp FB 01128247563


Glitter Graphics

IPHONE 6S dan 6S+


Assalamualaikum semua..

ada yg rindu kt FB x? lama sepi kan kan kan ... 

FB ada je, cume bz kt Instagram,wechat, tagged and Facebook la.. 

so harini , FB nak bagi tau .. FB skng ni business HP plak (haa tu psl la xsmpt nak up kt blog ni.. bz weh)

special tuk semua ..FB kasi harga kt bwh ni ..FULL SET tau ..





so sapa2 nak tingin nak pakai smartphone yg bergaya tp dgn harga mampu milik .. cpt2 whatsap FB 0123084506(line business ni)


Glitter Graphics

Thursday, 6 August 2015

EPHYRA BY ZURA



Salam semua ... 


untuk yg malas nak tepek hape2 produk kt muke like me ,
 #EPHYRA is recomended key... 1shaker 1hari lwh wat uols glowing2 ... 
tuk bf mom pun boleh minum and the best for #milkbooster... 
tuk preg women pun boleh minum jgk ... 

.
aku dok nk selema, tp xnak makan ubt..minum je ni 
amal b4 tido ..alhamdulillah ...

,
_whatassap
012308406 for best price. 





Glitter Graphics

Monday, 8 June 2015

EPHYRA | TESTIMONI SENDIRI





Assalamaualaikum sume .... syukur ke hadrat ilahi akhirnya 
trgerak hati jgk nk share minuman perisa Oren yg sedap ni ...

testimoni diri sdiri ye ; 

'selepas keluar dari hosp kerana membuat pembedahan yg 
agak besar pada 10oct 2014 , sy dapati kulit saya sgt2 pucat 
(ini mungkin disbbkan faktor pemindahan 12beg 
darah kedlm bdn sy) , 
kulit xbermaya, kering,jeragat... 
rambut sy juga sgt brminyak, 
gugur dgn sgt2 bnyaknya smpkan sy rasa nak jd botak..
ms tu takut btl. 
Sy jgk rasakan emosi xstabil, bdn rs xbermaya ..cpt letih.

Masa tu sy terfikir as isteri dan ibu sy kne buat 
something tuk pastikan
 sy kekal cergas even xsecergas dlu ... 
kebtlan sy nmpak iklan yg di pamerkan di fb , kebtlan 
plak dpt free tshirt hihhihhiih ..
timbul rs cm nk try ..

alhamdulillah lepas sy consume double stemcell 
dan ephyra selama 3bln lebih, nmpak ketara perubhan
 pada terutamanye wajah,
 rambut pun dah x gugur sebanyak dlu, muka pun 
dh makin fresh ..
ramai yg nmpak perubhan ketara ni..
syukur alhamdulillah..
.kalau balik kerja tu, xde la rs cm nk pengsan cz 
kepenatan, tetap cergas'...

so xrugi try ye ...

whatsapp sy 0123084506
rasai kesedapanye ye ....





Glitter Graphics

Wednesday, 11 February 2015

STEAMCELL JANA PENDAPATAN ONLINE |PENGALAMAN FB SENDIRI | 1st INCOME


Assalamualaikum sume.. 

today dlm sejarah FB akan share income FB with STEMCELL ni ..

FB bermula ngn Phyto Networking ni bile nmpak kwn FB join, dia cume suri rumah .. dr hanya suri rumah dia dpt jana pendapatan dkt 5angka dlm 1 bulan .. so sapa x nak try kan .. 

so nk share cite skit.. 

tp masa tu nk kuor kan modal besar terus mmg FB takut cz xpnh lg kan .. so FB try tuk ambik pakej SILVER dlu , mmg FB dh tau kne taja 2org .. ms tu sonok cz xyah jual brang pun .. kite join silver dpt 2pek prodk stemcell .. mmg bagus tau amal .. now ramai yg nmpak muke FB dh lain , glowing kata nye.. kebetlan FB baru je jalani pembedahan yg agak besar bln sept 2014 so muke ms baru2 nk pulih tu mmg tahap pucat cm mayat le..lepas amal Steamcell , alhamdulillah .. rmbut pun dh xgugur selambak cm b4 tu .. bdn dh x rs letih.. sgt terbaik... 

then ms berlalu pergi.. dh sebulan , FB cume dpt income rm50.. tu pun dpt bonus pairing.. sedih jgk le , cz ingtkan senang le nak ajak org join .. tp FB ni mne reti nk ajak2 ni kan.. so berkubur la.. 

next plak FB join Z****** nye networking, memula dgr mmg best la .. kebtlan plak yg ajak join tu kakak senior dr sek lama..dia dh join 6thn .. truja jgk le.. then g le kt Hq diorg kt PJ tu .. FB kt cheras ni ke PJ area2 sunway Gizza tu agak jauh la kan .. dipendekkan cite , ghupe nye FB kne kuorkan modal group dlm 18K tuk sebulan .. gile ko nyahhhh , rs cm nk pengsan ms tu .. tp personal modal kne kuorkan dlm rm6500 .. fuhhh bnyk tuuu.. tup2 mama FB yg tlg Fb dptkan rm6500 tu.. so part FB sattle, kneeeee jgk crik org tuk lengkapkan rm18K tu .. ko hingat ada ke org yg desupppp nk ltk duit or gadai2 brg kemas rm6500 ??? gile ke hape.. tu pun rupe nye bonus cume dpt rm1000+ sebulan .. adehhh pengsan daku .. phtu diorg pancing ngn hbeg BONIA hrga rm1k jgk .. ttibe FB terpk .. aku ni kne kuor dlm rm18K kalau xde org join , then cume dpt rm1k ke rm2k je ke? cm x brbaloi .. 

so dlm 1minggu jgk FB brulang ke PJ tu almost every night and weekend smp anak2 sakit, FB pun sakit.. duit abis.. cz tuang minyk tol sume bagai .. last2 FB tarik diri lew... 

kebtlan , myb Rzeki anak2 kan .. ada kakak dr Phyto group KAACHING jgk up status dia dpt income dr phyto jgk ..FB rs pelik.. so FB wasap dia terus.. bieldia cite psl system baru dr LEader KAACHING .. terus FB berminat and kt bwh tu 1st income FB .. syukurrrrrr sgt2.. 

FB upgrade dr SILVER ke MOBILE under plan #M16 iaitu dipanggil #K6SWAT 9January, 27January dh dpt income bnyk tu ..sapa xnak kan .. FB terus bg bonus tu kt mak ayah .. 


tuk MOBILE bile dh upgrade plak , dpt dlm 40pek stemcell .. so FB terus kan makan .. mmg sedap.. ada jgk yg FB sedekah kt kwn2 .. moge2 lg luas rzeki FB lepas ni 


tuk uols yg berminat leh terus wasap FB 0123084506 key .. 

Fb leh story mory dgn lebih lanjut.. 


Glitter Graphics

NUFF IS HERE