THE BEST AD INSIDE

Followers

GIVE A SPECIAL GIFT TO SOMEONE SPECIAL..click here

Wednesday, 11 February 2015

STEAMCELL JANA PENDAPATAN ONLINE |PENGALAMAN FB SENDIRI | 1st INCOME


Assalamualaikum sume.. 

today dlm sejarah FB akan share income FB with STEMCELL ni ..

FB bermula ngn Phyto Networking ni bile nmpak kwn FB join, dia cume suri rumah .. dr hanya suri rumah dia dpt jana pendapatan dkt 5angka dlm 1 bulan .. so sapa x nak try kan .. 

so nk share cite skit.. 

tp masa tu nk kuor kan modal besar terus mmg FB takut cz xpnh lg kan .. so FB try tuk ambik pakej SILVER dlu , mmg FB dh tau kne taja 2org .. ms tu sonok cz xyah jual brang pun .. kite join silver dpt 2pek prodk stemcell .. mmg bagus tau amal .. now ramai yg nmpak muke FB dh lain , glowing kata nye.. kebetlan FB baru je jalani pembedahan yg agak besar bln sept 2014 so muke ms baru2 nk pulih tu mmg tahap pucat cm mayat le..lepas amal Steamcell , alhamdulillah .. rmbut pun dh xgugur selambak cm b4 tu .. bdn dh x rs letih.. sgt terbaik... 

then ms berlalu pergi.. dh sebulan , FB cume dpt income rm50.. tu pun dpt bonus pairing.. sedih jgk le , cz ingtkan senang le nak ajak org join .. tp FB ni mne reti nk ajak2 ni kan.. so berkubur la.. 

next plak FB join Z****** nye networking, memula dgr mmg best la .. kebtlan plak yg ajak join tu kakak senior dr sek lama..dia dh join 6thn .. truja jgk le.. then g le kt Hq diorg kt PJ tu .. FB kt cheras ni ke PJ area2 sunway Gizza tu agak jauh la kan .. dipendekkan cite , ghupe nye FB kne kuorkan modal group dlm 18K tuk sebulan .. gile ko nyahhhh , rs cm nk pengsan ms tu .. tp personal modal kne kuorkan dlm rm6500 .. fuhhh bnyk tuuu.. tup2 mama FB yg tlg Fb dptkan rm6500 tu.. so part FB sattle, kneeeee jgk crik org tuk lengkapkan rm18K tu .. ko hingat ada ke org yg desupppp nk ltk duit or gadai2 brg kemas rm6500 ??? gile ke hape.. tu pun rupe nye bonus cume dpt rm1000+ sebulan .. adehhh pengsan daku .. phtu diorg pancing ngn hbeg BONIA hrga rm1k jgk .. ttibe FB terpk .. aku ni kne kuor dlm rm18K kalau xde org join , then cume dpt rm1k ke rm2k je ke? cm x brbaloi .. 

so dlm 1minggu jgk FB brulang ke PJ tu almost every night and weekend smp anak2 sakit, FB pun sakit.. duit abis.. cz tuang minyk tol sume bagai .. last2 FB tarik diri lew... 

kebtlan , myb Rzeki anak2 kan .. ada kakak dr Phyto group KAACHING jgk up status dia dpt income dr phyto jgk ..FB rs pelik.. so FB wasap dia terus.. bieldia cite psl system baru dr LEader KAACHING .. terus FB berminat and kt bwh tu 1st income FB .. syukurrrrrr sgt2.. 

FB upgrade dr SILVER ke MOBILE under plan #M16 iaitu dipanggil #K6SWAT 9January, 27January dh dpt income bnyk tu ..sapa xnak kan .. FB terus bg bonus tu kt mak ayah .. 


tuk MOBILE bile dh upgrade plak , dpt dlm 40pek stemcell .. so FB terus kan makan .. mmg sedap.. ada jgk yg FB sedekah kt kwn2 .. moge2 lg luas rzeki FB lepas ni 


tuk uols yg berminat leh terus wasap FB 0123084506 key .. 

Fb leh story mory dgn lebih lanjut.. 


Glitter Graphics

KEK BATIK VERSI TAMAR COCOA


Assalamualaikum sume 

alhamdulillah msih dipjgkan usia hingga ke hari ini .. 

syukur jgk diperkenalkan dan menjadi ahli keluarga AL-HADDAD sehingga ke hari ni, FB merasakan semakin ramai dari kite yg dh bertukar ke produk2 bumiputra .. 

ni hasil air tgn cousin FB , leh tgk kt IG #fazurybeuteq ... uncle FB dh sebulan mintk stok TAMAR COCOA tp disebabkan permintaan yg sgt2 tinggi FB xsmp2 ke rumah hingga last week, bile uncle tny bape RM .. FB ckp ckup la sekadar sedulang KEK BATIK tp bahan penting should be TAMAR COCOA.. so dia suh anak dia wat kan tuk FB .. 

FB pickup last sunday, konon2 nye nk simpan le tuk 2-3hari..tapiiiiiiiiiii xsmp pun half day dh licin.. anak FB suke btl rasa KEK BATIK versi ni cz lg xtra creamy dan sedap .. 



macam2 manisan or mknan leh ditmbah ngn TAMAR COCOA ni .. sure superb.. yg penting xperlu nak add on apa2.. dh mmg sedap.. 

RM21.00 sahaja 

leh whatsapp 0123084506 zura 


weekdays : cod cheras and KLCC/PAvillion area

weekend : cod time

leh poslaju ke mana sahaja...




Glitter Graphics

Saturday, 3 January 2015

BW5202 - SISTEM PEMULIHAN AIR BIO-AKTIF BEYOND WATER

 
BW5202 - SISTEM PEMULIHAN AIR BIO-AKTIF BEYOND WATER

PENAPIS AIR NO 1 DI MALAYSIA


 
Memandangkan pengambilan air yang menyihatkan dan bersih adalah keperluan penting demi kesihatan yang baik, dengan BEYOND WATER , kini anda mampu memperolehi sumber Air Hidup Semula Jadi di kediaman mahupun pejabat anda!

Kepentingan pengambilan air minum menyihatkan yang tulen, semula jadi dan bertenaga

Terdapat banyak sistem rawatan air di pasaran. Kebanyakannya dari variasi penapis yang lebih kurang sama dan kesemuanya mendakwa dapat menyingkirkan sedimen, mineral dan bahan yang mungkin berbahaya dalam minuman anda secara efektif. Namun, matlamat sistem penapisan, penulenan dan pengaktifan luar biasa seperti BEYOND WATER bukan sekadar menyingkirkan bendasing dan pencemar merbahaya secara mudah tetapi untuk membekalkan air minuman yang tulen, semula jadi dan menyihatkan.
 
BEYOND WATER terdiri daripada 7 kebuk yang mengandungi medium penapisan handalan yang berkesan menyingkirkan spektrum terluas air tercemar berbahaya, mengurangkan saiz gugusan molekul air dengan sinar inframerah jauh dan memagnetkan air bagi menstabil molekul air untuk kesihatan yang lebih baik.

Dengan rekaan serba baru yang tirus, BEYOND WATER model generasi kedua ini tersedia dengan ciri-ciri yang lebih dipertingkatkan untuk memberikan lebih banyak kebaikan termasuklah penggunaan Bebola Anti-Bakteria Nano Perak termaju yang meningkatkan penyingkiran mikroorganisma dan bakteria dari air serta tambahan Bebola Seramik Alkali Kalsium yang membantu mengawal pH air dan seterusnya meningkatkan kandungan mineral di dalam air.
 
Air Hidup Semula Jadi Beyond Water™ dihasilkan dengan memulihkan air melalui 13 medium penapisan, penulenan dan pengaktifan serta pemagnetan peringkat akhir, lantas memberikan anda peluang menakjubkan untuk meningkatkan kesihatan.

berminat ? whatsapp 0123084506 zura


 penapis air Zhulian ada 7 kebuk (silinder)
 
 kebuk dlm bentuk trasparent memudahkan kite lihat sisa2 yg melekat dan apa benda yg menapis air kite hari2..
 
 system air dari bwh ke atas , memboleh kan sisa2 ditapis dgn lebih baik
 
 
 lihat la betapa berkarat nye air yg kite minum selama ni .. sangup ke kite tgk anak2 dan keluarga kite teguk air cmni hari?

kalau 1bulan cmtuh , kalau 1tahun ?? bayang kan cmner keadaan bdn anak2 dan keluarga kite ... tu psl banyak penyakit skng ni , cz air iaitu SUMBER paling penting badan kite dah tercemar..btl x?

then sampai bile kite nak beli air? byg kan 1 tong kite ambik tu dlm rm 2.50 sekali beli (beli air kt mesin tu).. kalau hari2 dan bertahun2 dah bape RM la agak2 nye tu ?

 
 
 telah diiktiraf oleh International Water Quality Control
 
 Now days PENAPIS AIR bukan hanya penting, tapi dah jadi KEPENTINGAN dan KEMESTIAN di setiap rumah.


 
 
HARGA JUALAN : RM  3,455.00
 
nak harga murah ???? dan boleh bayar 2kali .... whatsapp 0123084506
 
 
 
Glitter Graphics

Wednesday, 24 December 2014

TAMAR COCOA

Assalamualaikum sume ..
ini la produk baru dari FB.. TAMAR COCOA 
rasanyanye sgt2 sedap, rasa coco asli .. lgplak di tmbah ngn KURMA .. sgt le sedap rasanye .. 
ni permulaan nye fmily FB dh boikot minuman choc yg glamor tu sjk2 kes di Syria.. phtu plak minuman choc tu naik hrga , lg laaaa fmily FB x beli ... FB dan anak2 dh le sgt suke minuman berasaskan choc .. nk minum vico/oligo or sebagainye x kene ngn tekak , cm something kekurangan .. 
so kebtlan nmpak kwn FB yg dok johor dok promot TAMAR COCOA ni, bile tny kwn kt kl ni dia ada jual .. terus la FB try 1pek, memula bukak tu saje try letak gula dan susu .. umakaiiiiiiiiiii maneh nye, so bile cwn ke 2 xbubuh dah sume tu .. WALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhh sgt2 sedap rasanye.. 
until now, dh dkt 3bln FB dan fmily minum TAMAR COCOA ni, yg penting xde lg sembelit .. kalau minum air choc 1 lg tu sure 1hari leh minum 1x je if not sure sembelit.. 
ada dlm bentuk pek besar (900grm) dan jgk sachet (20pek kcik)


KHASIAT : 
anti stress - anti oksidan
anti penuaan - anti peradangan
penjagaan kulit
masalah anemia
kesihatan jantung
merangsang minda
menguatkan tulang
tumbesaran kanak - kanak
banyakkan susu ibu
kawal tekanan darah
mengelak sembelit (terbukti)

 
harga = RM 21.00 sahaja ..
kalau 1pek + kos pos hanya rm30.00 sahaja
cod area cheras
whatsapp 0123084506 tuk order ye.
Glitter Graphics

Monday, 1 December 2014

KENAPA PHYTOSCIENCE

 
 
As Salam semua,

ni antara sebab kenapa anda harus pilih PhytoScience Bizz Networking sebagai usaha tuk ubah kehidupan anda..

semua org boleh join.. ...

nak jadi bizz partner saya? whatsap 0123084506 zura


‪#‎teamaizulynda‬
‪#‎bizzkaaching‬
‪#‎sideincom‬
‪#‎nakduit
 
 
 
 
** Setiap apa sahaja rezeki yg kite harapkan , pastikan kite ingt DIA sentiasa.. itu paling penting.
(nasihat untuk diri sdiri jgk)
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 27 November 2014

BIZZ KAACHING | INCOME

 
Assalamualaikum sume..
 
sory ye , bz benor ngn nk menjawap wasap2 dari kwn2 yg join bizz kaaching, ngn customer mwk lg.. letih jari2 FB ni ha..
 
meh jling2 skit income bizz partner FB sorg ni .. nampakkkkkkkkkkkk.. bulat kan mata anda.. ni bkn mustahil tau , kalau u rajin u dpt .. x kire le u org baru sekali pun.. u leh pintas income org yg dh otai dr u jgk .. ni bkn MLM ni MVM ..
 
 
and uols leh baca kt Facebook MAN KAJANG , designer terkenal tu psl jutawan stemcell ni .. dan beliau seorg wanita .. so ia nye bukan mustahil tuk beranak duit with this company ..
 
 
 
jgn takut2 nak mulakan langkah baru , modal sekali seumur hidp ..
 
whatsapp 0123084506 zura ..
 
sy akan bantu anda dari A-Z
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 20 November 2014

INCOME BERGANDA2 | PENDEKKAN TEMPOH HUTANG ANDA ... NAK TAU CARA ???

 
Assalamualaikum sume..
 
lama x update blog business FB ni kan ? sory ye..
 
ni ha nak share dgn uols sume , business online paiing aktif kt MSIA skang ni .. ramai surirumah, student yg join, yg bekerjaya pun ramai sgt2 yg join cz masing2 nak crik sideincome .. ada jgk yg terjebak smp jd income tetap :P
 
nowdays x yah cite la kan, sume benda naik.. start dari minyak kete naik, sure sume barang akan berjangkit .. nak plak thn dpn akan start GST pulakkkk.. patut la ramai benor yg wat sideincome skng ni..
 
nak buat keje part time, kne korbankan masa dan weekend pulakkan.. cm FB la, dh ada anak2 ni nak2 plak ai pempuan , kalau dok kejeeee je sapa plak nak jaga rumah tui dak ? xkan plak nak harapkan suami FB pulak, gaji en somi pun xde la tinggi mane, tp kalau dh nama nye duduk kt KL mmg dua2 kene kerja.. so nak x nak, FB kne pk something tuk bantu family..dah la FB ni kuat soping ahakssssss...
 
b4 ni FB mmg ada join 1 2 MLM phtu non hadoooo, dh le team xmembantu langsung, kne plakkk attand kelas2 waaaaaaaa .. en somi x suke sume tu..
 
TAPIII sejak kenal business KAACHING aka #teamaizulynda ni, FB jd bersemangat .. team2 plak mmg ramai suri rumah and student, dan yg penting team sgt2 membantu, xde pangkat apa pun dlm team.. sume sama, income yg baru leh lebih dr yg dh join lama haaaa.. kalau u rajin , u masyuk even yg dh lama join tu join dlu dr u .. agak2 uols paham x?
 
bizz ni salah 1 teknik business online dari syarikat Phytosciense.
 
Ramai artis2 join bizz ni, UMMI AIDA adalah duta syarikat/produk stemcell .. artis yg join baru2 ni ARJA (alaaa pelakon encem dlm MISI KUZA tu), AWIE.. pemberita tu lupe plak nama dia..
 
so bizz ni bukn omongan kosong je tau (wahhh cakap indonesia gituwwww), ramai dh merasainye, nnt FB share kan income2 ye.. for now i share yg ni dlu ...
 
tuk start the business, ada 3 pakej .. as below:
 

 
  anda akan dpt 1 ID dan wesite , so leh tgk le daily income uols dlm tu ..

 
untuk plan/pakej paling murah SILVER RM275 sahaja
.. kalau jd ahli , company akan anta 2pax stemcell , ikut suke la nak jual ke nak mkn sdiri ..
 
anda cume perlu taja/crik 2 org SAHAJA... haa sahaja je ols , kalau bizz lain selagi idup laaaa nak kne crik org kan kan kan ... yg ni 2org sahaja... so uols akan dpt income cm kt bwh ni ..


 
means akan dpt rm250 (cm dlm gamba) kalau uols dpt 2org ( cth A dan B), kalau uols dpt lebih ? kalau dpt lebih dr 2org , yg lebih2 tu akan join bwh A dan B la.. TAPIIIIIIIIIIII di sebabkan uols yg carik , maka uols akan dpt income sponser (rm100 tu) yg A dan B akan dpt rm50 income pairing sahaja.. gitu la seterusnya...
 
sama jgkla pakej GOLD RM1652.00
 
 
RM1500.00 is bonus uols dpt if dpt msukkan 2org ..
 
 
 
Pakej MOBILE as below :
 
 
 
haaa yg penting cume 2org sahaja, kalau rajin crik lg .. so banyak lg uols dpt..
 
permulaan langkah bg sesetgh org adalah susah, tp bile dh dpt melangkah.. entah2 terus berlari .. cm baby baru lahir la, bkn terus leh berlari ..tui dak ???
 
ni lebih kurg cm simpnan jgk la, uols msuk then duit akan beranak2 ...
 
team mmg sgt2 membantu, kami ada 1 group wasap.. so apa2 yg xtau or kemusykila leh terus tny psl leader .. haaa nk habaq leader muda tauuuuu .. :P
 
 
wasaap laju2 0123084506 zura..
 
 
 
kat bawh ni adalah bonus2 yg bakal dimiliki .. nak ?? kalau nak meh join...
 
 
 *** akan bersambung lg tau ...
 
 
Glitter Graphics

NUFF IS HERE