THE BEST AD INSIDE

Followers

GIVE A SPECIAL GIFT TO SOMEONE SPECIAL..click here

Thursday, 6 August 2015

EPHYRA BY ZURA



Salam semua ... 


untuk yg malas nak tepek hape2 produk kt muke like me ,
 #EPHYRA is recomended key... 1shaker 1hari lwh wat uols glowing2 ... 
tuk bf mom pun boleh minum and the best for #milkbooster... 
tuk preg women pun boleh minum jgk ... 

.
aku dok nk selema, tp xnak makan ubt..minum je ni 
amal b4 tido ..alhamdulillah ...

,
_whatassap
012308406 for best price. 





Glitter Graphics

Monday, 8 June 2015

EPHYRA | TESTIMONI SENDIRI





Assalamaualaikum sume .... syukur ke hadrat ilahi akhirnya 
trgerak hati jgk nk share minuman perisa Oren yg sedap ni ...

testimoni diri sdiri ye ; 

'selepas keluar dari hosp kerana membuat pembedahan yg 
agak besar pada 10oct 2014 , sy dapati kulit saya sgt2 pucat 
(ini mungkin disbbkan faktor pemindahan 12beg 
darah kedlm bdn sy) , 
kulit xbermaya, kering,jeragat... 
rambut sy juga sgt brminyak, 
gugur dgn sgt2 bnyaknya smpkan sy rasa nak jd botak..
ms tu takut btl. 
Sy jgk rasakan emosi xstabil, bdn rs xbermaya ..cpt letih.

Masa tu sy terfikir as isteri dan ibu sy kne buat 
something tuk pastikan
 sy kekal cergas even xsecergas dlu ... 
kebtlan sy nmpak iklan yg di pamerkan di fb , kebtlan 
plak dpt free tshirt hihhihhiih ..
timbul rs cm nk try ..

alhamdulillah lepas sy consume double stemcell 
dan ephyra selama 3bln lebih, nmpak ketara perubhan
 pada terutamanye wajah,
 rambut pun dah x gugur sebanyak dlu, muka pun 
dh makin fresh ..
ramai yg nmpak perubhan ketara ni..
syukur alhamdulillah..
.kalau balik kerja tu, xde la rs cm nk pengsan cz 
kepenatan, tetap cergas'...

so xrugi try ye ...

whatsapp sy 0123084506
rasai kesedapanye ye ....





Glitter Graphics

Wednesday, 11 February 2015

STEAMCELL JANA PENDAPATAN ONLINE |PENGALAMAN FB SENDIRI | 1st INCOME


Assalamualaikum sume.. 

today dlm sejarah FB akan share income FB with STEMCELL ni ..

FB bermula ngn Phyto Networking ni bile nmpak kwn FB join, dia cume suri rumah .. dr hanya suri rumah dia dpt jana pendapatan dkt 5angka dlm 1 bulan .. so sapa x nak try kan .. 

so nk share cite skit.. 

tp masa tu nk kuor kan modal besar terus mmg FB takut cz xpnh lg kan .. so FB try tuk ambik pakej SILVER dlu , mmg FB dh tau kne taja 2org .. ms tu sonok cz xyah jual brang pun .. kite join silver dpt 2pek prodk stemcell .. mmg bagus tau amal .. now ramai yg nmpak muke FB dh lain , glowing kata nye.. kebetlan FB baru je jalani pembedahan yg agak besar bln sept 2014 so muke ms baru2 nk pulih tu mmg tahap pucat cm mayat le..lepas amal Steamcell , alhamdulillah .. rmbut pun dh xgugur selambak cm b4 tu .. bdn dh x rs letih.. sgt terbaik... 

then ms berlalu pergi.. dh sebulan , FB cume dpt income rm50.. tu pun dpt bonus pairing.. sedih jgk le , cz ingtkan senang le nak ajak org join .. tp FB ni mne reti nk ajak2 ni kan.. so berkubur la.. 

next plak FB join Z****** nye networking, memula dgr mmg best la .. kebtlan plak yg ajak join tu kakak senior dr sek lama..dia dh join 6thn .. truja jgk le.. then g le kt Hq diorg kt PJ tu .. FB kt cheras ni ke PJ area2 sunway Gizza tu agak jauh la kan .. dipendekkan cite , ghupe nye FB kne kuorkan modal group dlm 18K tuk sebulan .. gile ko nyahhhh , rs cm nk pengsan ms tu .. tp personal modal kne kuorkan dlm rm6500 .. fuhhh bnyk tuuu.. tup2 mama FB yg tlg Fb dptkan rm6500 tu.. so part FB sattle, kneeeee jgk crik org tuk lengkapkan rm18K tu .. ko hingat ada ke org yg desupppp nk ltk duit or gadai2 brg kemas rm6500 ??? gile ke hape.. tu pun rupe nye bonus cume dpt rm1000+ sebulan .. adehhh pengsan daku .. phtu diorg pancing ngn hbeg BONIA hrga rm1k jgk .. ttibe FB terpk .. aku ni kne kuor dlm rm18K kalau xde org join , then cume dpt rm1k ke rm2k je ke? cm x brbaloi .. 

so dlm 1minggu jgk FB brulang ke PJ tu almost every night and weekend smp anak2 sakit, FB pun sakit.. duit abis.. cz tuang minyk tol sume bagai .. last2 FB tarik diri lew... 

kebtlan , myb Rzeki anak2 kan .. ada kakak dr Phyto group KAACHING jgk up status dia dpt income dr phyto jgk ..FB rs pelik.. so FB wasap dia terus.. bieldia cite psl system baru dr LEader KAACHING .. terus FB berminat and kt bwh tu 1st income FB .. syukurrrrrr sgt2.. 

FB upgrade dr SILVER ke MOBILE under plan #M16 iaitu dipanggil #K6SWAT 9January, 27January dh dpt income bnyk tu ..sapa xnak kan .. FB terus bg bonus tu kt mak ayah .. 


tuk MOBILE bile dh upgrade plak , dpt dlm 40pek stemcell .. so FB terus kan makan .. mmg sedap.. ada jgk yg FB sedekah kt kwn2 .. moge2 lg luas rzeki FB lepas ni 


tuk uols yg berminat leh terus wasap FB 0123084506 key .. 

Fb leh story mory dgn lebih lanjut.. 


Glitter Graphics

KEK BATIK VERSI TAMAR COCOA


Assalamualaikum sume 

alhamdulillah msih dipjgkan usia hingga ke hari ini .. 

syukur jgk diperkenalkan dan menjadi ahli keluarga AL-HADDAD sehingga ke hari ni, FB merasakan semakin ramai dari kite yg dh bertukar ke produk2 bumiputra .. 

ni hasil air tgn cousin FB , leh tgk kt IG #fazurybeuteq ... uncle FB dh sebulan mintk stok TAMAR COCOA tp disebabkan permintaan yg sgt2 tinggi FB xsmp2 ke rumah hingga last week, bile uncle tny bape RM .. FB ckp ckup la sekadar sedulang KEK BATIK tp bahan penting should be TAMAR COCOA.. so dia suh anak dia wat kan tuk FB .. 

FB pickup last sunday, konon2 nye nk simpan le tuk 2-3hari..tapiiiiiiiiiii xsmp pun half day dh licin.. anak FB suke btl rasa KEK BATIK versi ni cz lg xtra creamy dan sedap .. 



macam2 manisan or mknan leh ditmbah ngn TAMAR COCOA ni .. sure superb.. yg penting xperlu nak add on apa2.. dh mmg sedap.. 

RM22.00 sahaja 

leh whatsapp 0123084506 zura 


weekdays : cod cheras and KLCC/PAvillion area

weekend : cod time

leh poslaju ke mana sahaja...




Glitter Graphics

Saturday, 3 January 2015

BW5202 - SISTEM PEMULIHAN AIR BIO-AKTIF BEYOND WATER

 
BW5202 - SISTEM PEMULIHAN AIR BIO-AKTIF BEYOND WATER

PENAPIS AIR NO 1 DI MALAYSIA


 
Memandangkan pengambilan air yang menyihatkan dan bersih adalah keperluan penting demi kesihatan yang baik, dengan BEYOND WATER , kini anda mampu memperolehi sumber Air Hidup Semula Jadi di kediaman mahupun pejabat anda!

Kepentingan pengambilan air minum menyihatkan yang tulen, semula jadi dan bertenaga

Terdapat banyak sistem rawatan air di pasaran. Kebanyakannya dari variasi penapis yang lebih kurang sama dan kesemuanya mendakwa dapat menyingkirkan sedimen, mineral dan bahan yang mungkin berbahaya dalam minuman anda secara efektif. Namun, matlamat sistem penapisan, penulenan dan pengaktifan luar biasa seperti BEYOND WATER bukan sekadar menyingkirkan bendasing dan pencemar merbahaya secara mudah tetapi untuk membekalkan air minuman yang tulen, semula jadi dan menyihatkan.
 
BEYOND WATER terdiri daripada 7 kebuk yang mengandungi medium penapisan handalan yang berkesan menyingkirkan spektrum terluas air tercemar berbahaya, mengurangkan saiz gugusan molekul air dengan sinar inframerah jauh dan memagnetkan air bagi menstabil molekul air untuk kesihatan yang lebih baik.

Dengan rekaan serba baru yang tirus, BEYOND WATER model generasi kedua ini tersedia dengan ciri-ciri yang lebih dipertingkatkan untuk memberikan lebih banyak kebaikan termasuklah penggunaan Bebola Anti-Bakteria Nano Perak termaju yang meningkatkan penyingkiran mikroorganisma dan bakteria dari air serta tambahan Bebola Seramik Alkali Kalsium yang membantu mengawal pH air dan seterusnya meningkatkan kandungan mineral di dalam air.
 
Air Hidup Semula Jadi Beyond Water™ dihasilkan dengan memulihkan air melalui 13 medium penapisan, penulenan dan pengaktifan serta pemagnetan peringkat akhir, lantas memberikan anda peluang menakjubkan untuk meningkatkan kesihatan.

berminat ? whatsapp 0123084506 zura


 penapis air Zhulian ada 7 kebuk (silinder)
 
 kebuk dlm bentuk trasparent memudahkan kite lihat sisa2 yg melekat dan apa benda yg menapis air kite hari2..
 
 system air dari bwh ke atas , memboleh kan sisa2 ditapis dgn lebih baik
 
 
 lihat la betapa berkarat nye air yg kite minum selama ni .. sangup ke kite tgk anak2 dan keluarga kite teguk air cmni hari?

kalau 1bulan cmtuh , kalau 1tahun ?? bayang kan cmner keadaan bdn anak2 dan keluarga kite ... tu psl banyak penyakit skng ni , cz air iaitu SUMBER paling penting badan kite dah tercemar..btl x?

then sampai bile kite nak beli air? byg kan 1 tong kite ambik tu dlm rm 2.50 sekali beli (beli air kt mesin tu).. kalau hari2 dan bertahun2 dah bape RM la agak2 nye tu ?

 
 
 telah diiktiraf oleh International Water Quality Control
 
 Now days PENAPIS AIR bukan hanya penting, tapi dah jadi KEPENTINGAN dan KEMESTIAN di setiap rumah.


 
 
HARGA JUALAN : RM  3,455.00
 
nak harga murah ???? dan boleh bayar 2kali .... whatsapp 0123084506
 
 
 
Glitter Graphics

Wednesday, 24 December 2014

TAMAR COCOA

Assalamualaikum sume ..
ini la produk baru dari FB.. TAMAR COCOA 
rasanyanye sgt2 sedap, rasa coco asli .. lgplak di tmbah ngn KURMA .. sgt le sedap rasanye .. 
ni permulaan nye fmily FB dh boikot minuman choc yg glamor tu sjk2 kes di Syria.. phtu plak minuman choc tu naik hrga , lg laaaa fmily FB x beli ... FB dan anak2 dh le sgt suke minuman berasaskan choc .. nk minum vico/oligo or sebagainye x kene ngn tekak , cm something kekurangan .. 
so kebtlan nmpak kwn FB yg dok johor dok promot TAMAR COCOA ni, bile tny kwn kt kl ni dia ada jual .. terus la FB try 1pek, memula bukak tu saje try letak gula dan susu .. umakaiiiiiiiiiii maneh nye, so bile cwn ke 2 xbubuh dah sume tu .. WALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhh sgt2 sedap rasanye.. 
until now, dh dkt 3bln FB dan fmily minum TAMAR COCOA ni, yg penting xde lg sembelit .. kalau minum air choc 1 lg tu sure 1hari leh minum 1x je if not sure sembelit.. 
ada dlm bentuk pek besar (900grm) dan jgk sachet (20pek kcik)


KHASIAT : 
anti stress - anti oksidan
anti penuaan - anti peradangan
penjagaan kulit
masalah anemia
kesihatan jantung
merangsang minda
menguatkan tulang
tumbesaran kanak - kanak
banyakkan susu ibu
kawal tekanan darah
mengelak sembelit (terbukti)

 
harga = RM 22.00 sahaja ..
kalau 1pek + kos pos hanya rm30.00 sahaja
cod area cheras


whatsapp 0123084506 tuk order ye.



Glitter Graphics

Monday, 1 December 2014

KENAPA PHYTOSCIENCE

 
 
As Salam semua,

ni antara sebab kenapa anda harus pilih PhytoScience Bizz Networking sebagai usaha tuk ubah kehidupan anda..

semua org boleh join.. ...

nak jadi bizz partner saya? whatsap 0123084506 zura


‪#‎teamaizulynda‬
‪#‎bizzkaaching‬
‪#‎sideincom‬
‪#‎nakduit
 
 
 
 
** Setiap apa sahaja rezeki yg kite harapkan , pastikan kite ingt DIA sentiasa.. itu paling penting.
(nasihat untuk diri sdiri jgk)
 
 
 
Glitter Graphics

NUFF IS HERE