THE BEST AD INSIDE

Followers

GIVE A SPECIAL GIFT TO SOMEONE SPECIAL..click here

Wednesday, 5 March 2014

KEK CHEESE LELEH TERMURAH - COD CHERAS & KLCC AREA

 
 
Salam sume
 
today rajin nak menulis ..
 
haaa ni la produk baru FB , KEK CHEESE LELEH .. murah tau ..
 
RM15.00 bekas biasa / RM 35.00 bekas besar
 
~CHOCOLATE
~VANILA
~PANDAN
~STRAWBERRY
~TIRAMITSU
~LEMON
 
 
RM18.00 bekas biasa / RM 45.00 bekas besar
 
~REDVELVET
 
 
kalau yg ada FB tu leh add FB : fazurybeuteq / yg ada IG leh tinjau2 #fazurybeuteq
 
kalau nak laju2 wasap FB ye 0123084506
 
tuk kek ni kene 2hari awal tuk tempahan ..
 
COD kawasan cheras & KLCC tuk weekdays, kalau weekend tu 2bekas ye and atas temujanji SAHAJA....
 
 
Glitter Graphics

Tuesday, 4 March 2014

MARCH 2014 PROMO - ESP

 
Assalamualaikum sume..
 
sorry lama plak rs nye FB x menulis kt blog ni..
 
yg di tunggu2 sudah tiba... bln ni ESP akan murah semurah murah nye yew... HANYA UNTUK BLN NI SAHAJA
 
BUY 6 FREE 1..
 
kalau nak tau harga melantun wasap FB laju2 .. 0123084506 zura.
 
FB akan kasi shaker, keahlian dan 1 lg hadiah misteri SECARA PERCUMAAAAA..
 
 
 
 
 
AMARAN : UNTUK SERIUS BUYER ONLY
 
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 29 August 2013

SHAKLEE.. SET PENYUSUAN BUDGET

 
MILK BOOSTER BUDGET
 
ESP dan Alfalfa adalah antara hot item yang sangat laris di blog FB.
Bagi ibu yang mempunyai budget lebih, anda boleh beli SET PENYUSUAN 3M
di mana set ini adalah set lengkap yang juga mendapat sambutan hangat.
Set paling lengkap dan paling tinggi permintaan. Namun, bukan semua ibu
datang dari latar belakang yang sama. Jadi, anda tak perlu risau..
MILK BOOSTER BUDGET adalah set mampu milik dan rata-rata pengguna memberikan testimoni serta feedback positive.
 
1- ESP
ESP adalah minuman soya yang membekalkan protien. Protien
adalah makanan yang penting untuk tubuh kita.Tubuh badan kita
terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma,
organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala
sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk
menjalankanfungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan
tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak.
 
Menarik tentang ESP adalah;
- ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid
 penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk
 kita dapatkan daripada diet harian kita.
- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi
dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.  
- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan
berjam-jam lamanya.
 - ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.
 - ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan
dna pembentukan otot baru,
- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.
- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan
tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.
Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTIEN. Sebabnya
 MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTIN. Sel yang sihat dapat
menghasilkan tubuh badan yang sihat.
 2- Alfalfa
Mempunyai 1001 khasiat, dan antaranya sebagai penggalak susu.
Dalam penyususan, alfalfa membantu memekatkan susu di mana ia
akan menambahkan jumlah lemak di dalam susu ibu. Maka, susu
ibu lebih lemak berkrim! Selain itu, ibu akan jadi lebih lawas
(bantu turunkan berat badan!), dan bantu buang angin dalam badan.
Bayi anda akan kurang kolik (angin dalam badan).
Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri.
Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan
keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus),
alergi (allergy) dan gegata (hives).
Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE
tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.
Jika anda ingin dapatkan MILK BOOSTER BUDGET, anda boleh pm FB hrg
 istimewa beserta tips pemakan vitamin ini dengan cara paling berkesan
supaya anda dapat kesan maksimum. Harga istimewa dan tips
ekslusif ini khas untuk pelanggan erna sahaja ye..
Wahai ibu, berdoalah agar Allah sentiasa kurniakan kita rezeki
air susu yang dapat kenyangkan perut anak kita. Ameen..
 ESP = RM150.00
ALFAFA (BTL BESAR) = RM78.00
ALFAFA (BTL KCIK) = RM53.00
+
free poslaju
 
 jgn risau ... ada harga terbaek yg FB leh bg .. so email fb cpt ye.. denso_cute@yahoo.com
 
 
Glitter Graphics

Tuesday, 30 July 2013

DEALER SHAKLEE DI CHERAS, DAMANSARA HEIGHTS DAN KLCC AREA

 
 
Assalamualaikum sume..
 
ni Fb update yg FB adalah dealer sah SHAKLEE area CHERAS, DSARA HEIGHTS dan KLCC area key..
 
bg kawasan Ampang, terengganu, kelana jaya atau klang pun bley jgk cz fb akan pass kan pd org2 yg berkenaan.
 
 
 
Glitter Graphics

Thursday, 18 July 2013

ESP - Khasiat & faedah

 
Energizing Soy Protein Shaklee: Khasiat dan Faedah

Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee adalah salah satu
produk Shaklee yang telah mendapat pengiktirafan di
seluruh negara kerana telah menjalani ujian klinikal yang
paling banyak. Ianya dibuat dari protein tumbuh-tumbuhan
yang berkualiti tinggi. Satu-satunya kandungan di dalam
ESP hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara
genetik). Kacang soya ini diproses dibawah suhu yang rendah.
Info menarik, setiap 1kg ESP adalah dari 30kg
kacang soya. ESP sangat terkenal sebagai 'energy booster'
atau pemangkin tenaga, tenaga yang dihasilkan dapat
bertahan berjam-jam lamanya, bak bateri Energizer.
 
Di dalam Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee terdapat
22 jenis asid amino dan ESP juga adalah produk
tunggal di pasaran yang mengandungi 9 asid amino
penting. 9 asid amino penting ini tidak boleh dihasilkan
oleh tubuh badan manusia sendiri dan ianya sangat sesuai
diambil oleh semua golongan tua dan muda.
 
Kandungan protein di dalam kacang soya adalah 2 x ganda
dari daging, 4 x lebih dari telur dan 12 x lebih dari susu.
ESP juga lemak dan kolestrol yang rendah dan diserap
dengan mudah oleh badan. Ianya juga adalah makanan
berindex glisemik rendah yang menghasilkan tenaga
berpanjangan dan rasa kenyang lebih lama.

Berikut adalah khasiat dan faedah ESP yang terpenting:
 
Awet Muda atau Kekal Muda:
Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina
otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000
jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi.
Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda,
juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.

Hormon Semulajadi:
Isoflavon yang kaya di dalam soya memberikan fungsi
yang sama dengan hormon wanita. Membantu menurunkan
kolestrol, mengelak osteoporosis dan risiko sakit jantung.

Meningkatkan Fungsi Prostat Lelaki:
Elemen genistein dalam soya telah terbukti dapat
menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser dari
merebak. Ia bertindak menghapuskan segala radikal bebas
dalam sel-sel badan yang akan bermutasi DNA, yang akan
menukarkan sel-sel badan menjadi sel-sel kanser.
Selain dari itu, ia juga bertindak menjaga ovari dan rahim, 
prostat dan kitaran haid.
 
Kulit Tegang dan Berseri:
ESP membantu merangsang pertumbuhan kulit dan otot
baru, memudar dan hilangkan kedutan, bertindak
sebagai anti-penuaan, memberikan kesan kulit berseri dan
otot menjadi lembut, sekaligus proses pemulihan luka menjadi
lebih cepat dan parut luka turut hilang.

Pembekal Tenaga Segera:
Memberi tenaga segera kepada tubuh badan dan sistem
imum juga akan bertambah baik. Jadi masalah keletihan,
insomnia, migrain, stress dan kemurungan dapat diatasi.
 
Meningkatkan Memori:
Ingatan menjadi lebih kuat, menjadi semakin cergas,
keupayaan seksual diperbaiki dan lain-lain lagi.

Memulihkan Pigmentasi:
Rambut putih atau uban lambat keluar, mengurangkan
masalah rambut gugur dan keadaan rambut, juga menghalang
pigmentasi dan jeragat.
 
Semakin hari semakin ramai yang mengalami kesan positif
dengan ESP. Kesan positif seperti susu badan bertambah,
alahan semakin berkurang juga dirasi oleh penggemar ESP.
ika teragak-agak mahu mulakan rutin pengambilan
makanan tambahan, ESP adalah pilihan terbaik untuk memulakannya.
 
Tak rugi rasanya jika mengeluarkan sedikit pelaburan
untuk kesihatan dan kecergasan badan yang
berpanjangan. Bukankah 'prevention is better than cure'.
 
 
 
shaklee id : 923637
 
 
 
HARGA : RM 150.00
 
Glitter Graphics

ESP - Soy Protein Isolate Powder

 
 

 

ESP - Soy Protein Isolate Powder


Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada
keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian
menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Harga : RM 150.00  + 2 free gift (hanya yg beli dgn saya ye) tidak termasuk pos.
 


jom wasap/wechat/viber : 0123084506 .. atau denso_cute@yahoo.com

 
 
 
Glitter Graphics

Monday, 1 July 2013

SHAKLEE PROMO JULY 2013 - GLA

 
 
Assalamualaikum sume...
 
KINI fb sah menjadi ahli SHAKLEE atas id :
 
923637
 
so sapa2 yg rs nk g beli sdiri kt stokis tu .. bley gune id fb tuk dpt kan hrga ahli ..
 
tuk bulan JULY ni , shaklee wat promo BELI 6 PERCUMA 1.. tuk item
 
GLA
 
 
GLA Complex

Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *

Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

1Fann YY, Chapkins RS.Importance of dietary gamma-linolenic acid in human health and nutrition. Journal of Nutrition. 7998;128:1411-1414

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung
 
 
harga asal : rm 91.25
harga promo : rm 63 sebtl untuk (BELI 6 PERCUME 1)
 
***** tapi kalau beli kurang dr 6btl .. dpt rm 73 sebtl ...
 
nak x ??? murah kan ..
 
cepat2 wasap /lina/sms : 0123084506
 
COD : office hour KLconvention + Dsara Heights .. luar office hour Cheras area
tmpt2 lain aci je pos laju
 
Glitter Graphics

NUFF IS HERE